Vær med i Sommerbogen 2014

Fra den 20. juni til 22. august har du som er mellem 8-14 år mulighed for at læse en masse fede historier, anmelde dem og vinde flotte præmier.

Sommerbogens LogoFormålet med Sommerbogen er at få flest mulige børn til at læse bøger i deres sommerferie og at få dem til at fortælle om det, de har læst. Sommerbogen er en læselystkampagne, og det er netop lysten, der skal drive værket.

For at være med i konkurrencen om en IPad, som er på Palles Gavebod, skal du lave 3 anmeldelser til Palles Gavebod, hvor du kan logge på med din Uni-login.

Hvis du læser mere kan du derudover være med i den lokale konkurrence på de danske biblioteker her i Sydslesvig. Du skal lave 2 anmeldelser ekstra og aflevere alle 5 via nettet eller på fysiske sedler, som afleveres på en af vores biblioteker. Så får du også en lille præmie for hver bog, du har læst, og deltager samtidig i konkurrencen om 10 boggaver suppleret med sjove præmier fra Palles Gavebod.

I anmeldelserne er det nok bare at skrive, om man synes den bog, man har læst, er god, sjov, skør, kedelig eller uhyggelig. Der vil dog være præmie til det barn, som skriver den allerbedste anmeldelse.

For mere information og hjælp til at finde gode bøger er I velkommen på bibliotekerne i Flensborg, Husum, Slesvig og Egernførde samt bogbusserne, som kommer ud til jer i oplandet.

Inge Marie Bordinggaard Elechukwu
Børnebibliotekar ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig