Kiddly.dk – tip til god underholdning

Hvor finder du de bedste apps til hende på tre? Og hvilke spil er gode for ham, der snart skal starte i skole? På kiddly.dk, som er et forholdsvis nyt koncept, hjælper forældre andre forældre ved at komme med anmeldelser, med at finde vej i junglen af digital underholdning blandt apps, spil, film og tv til børn i alderen 0-6 år.

Kiddly

Kiddly.dk er et online anmelder forum, hvor brugere kan anmelde apps, spil, film og tv for børn. Det er gratis at bruge og Kiddly.dk er udviklet af Egmont Publishing A/S. Man kan sagtens bruge siden bare for at hente inspiration, men jo flere der deler deres anbefalinger, desto stærkere og bedre bliver Kiddly.dk.

OG HVAD ER FORDELENE SÅ?

Det at læse andre forældres ærlige anmeldelser omkring apps og film. F.eks. kan det være rart at vide om gratisversionen af et spil er ”nok” eller om man bør give lidt ekstra penge og få den fulde version. Det er også fedt at se ”rigtige” mennesker bruger den pågældende app, og hvad de synes om den i stedet for en generel forklaring man kan google sig til på nettet. Brugerne får her en mulighed for at bestemme, hvad der er godt indhold til børn, da alle kan anmelde deres egne favoritter. Er du en aktiv anmelder, kan du blive Favoritanmelder, hvilket giver adgang til de nyeste apps, spil, film og tv-serier til børn.

Tjek universet ud. Man kan oprette sig på siden eller også følge med hos Kiddly.dk på Facebook.

Inge Marie Bordinggaard Elechukwu
Børnebibliotekar ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig