Sommerbogen 2015

Fra 19. juni - 28. august 2015 har du, som er mellem 7-14 år, mulighed for at læse en masse fede historier, anmelde dem og vinde flotte præmier.

Sommerbogen _title

Hvad er Sommerbogen?

Formålet med Sommerbogen er at få flest mulige børn til at læse bøger i deres sommerferie og at få dem til at fortælle om det, de har læst.

Sommerbogen er en læselystkampagne, og det er netop lysten, der skal drive værket. Du kan deltage både i den landsdækkende konkurrence på www.pallesgavebod.dk og i den lokale konkurrence på bibliotekerne i Sydslesvig.

På Palles Gavebod

Konkurrencen her finder sted 19. juni – 22. august 2015. Når du har fortalt om 3 bøger på Palles Gavebod, er du med i landskonkurrencen på www.pallesgavebod.dk. Der er præmier til bedste anmeldelse, bedste videoanmeldelse og flest anmeldelser! Samt lodtrækning om hovedpræmien. Og bogpræmier hver uge! Du kan også udskrive et læsebevis og tage det med på biblioteket. Så er du også med i konkurrencen der!

Sådan gør du:

  1. Læs en bog
  2. Find bogen på pallesgavebod.dk
  3. Tryk på »Anmeld« og skriv, hvad du synes om bogen eller optag en video
  4. Gentag det med mindst tre bøger
  5. Tjek også reglerne på dit bibliotek

DU KAN VINDE EN IPAD OG EN MASSE BØGER!

Sydslesvig Sommerbogen

Kom også og deltag i den lokale »Sydslesvig Sommerbogen« fra den 20. juli og frem til den 28. august. Vores konkurrence fungerer parallelt med den landsdækkende »Sommerbogen«, og du kan deltage i begge ting. Gå på bibliotekerne i Flensborg, Husum, Slesvig og Egernførde eller i bogbusserne og hent masser af gode bøger og læs løs.