Skoleforeningens Underholdningsorkester med koncert

SKURKene glæder sig til at skulle præsentere dette års koncertprogram i A. P. Møller Skolens festsal, lørdag den 6. juni kl. 19.30.

Dkflaskurk

Orkestret kan fejre sit første jubilæum - det er nemlig orkestrets 5. sæson, der nu går på hæld.

Ved koncerten den 6. juni spilles naturligvis musik af den fynske komponist Carl Nielsen. Et 150-års jubilæum skal fejres - og især når det gælder en af Danmarks mest betydningsfulde komponister. Det er første gang, at SKURK har arbejdet så intensivt med én bestemt komponist, og det har været både spændende og krævende. Carl Nielsen er elsket for både sine folkelige melodier, salmer og sin kompositionsmusik, og især det sidstnævnte er krævende stof. Ved SKURKenes koncert bliver der lejlighed til at høre musik fra hele Nielsens musikalske spektrum, lige som en suite af Rainer Effenberg, skrevet over kendte Nielsen-sange, uropføres i sin fulde længde. Suiten er skrevet specielt til SKURK.
En koncert med SKURK er dog altid en rejse ind i mange musikalske genrer - og sådan vil det også være denne gang.

Birte Überleer og Olaf Runz medvirker som konferencierer, og publikum har meget har glæde sig til - ikke mindst et genhør med den talentfulde, unge sangerinde Helene Frank. Orkestret spiller under ledelse af Bente Stenger.

Er du til store følelser, pumpende rytmer og masser af gode fortællinger - så kom til koncert den 6. juni. De er nogle SKURKe og de glæder sig!
Billetter koster fem euro og kan købes ved indgangen.

Daniel Dürkop