Årets ferierejser er skudt igang!

Det var spændte børn og forældre, som lørdag morgen indtog Christian Paulsen-Skolen.

Lørdag morgen, den 11. juli, ventede årets første hold feriebørn spændte på busserne på Christian Paulsen-Skolen.

Da busserne lidt i ni rullede ind på skolen, gik en bølge af feriestemning og spænding for alvor over skolegården, og feriebørn og deres forældre fik travlt med at finde deres navneskilte, kufferter og madpakker frem og ikke mindst knuse og kramme (og der blev da også fældet en afskedståre et sted eller to). For nogle børn er det første gang, de skal alene af sted til Danmark, mens andre feriebørn er »gamle og garvede« og har haft de samme ferieværter i flere år.

Denne lørdag morgen, som var den første af to afgange mod Danmark, rejste ni børn af sted med Vestjyllandsbussen, 12 børn med Østjyllandsbussen og 21 børn med Fyn-Sjællandsbussen.

Lørdag den 25. juli rejser et nyt hold feriebørn af sted til deres ferieværter overalt i Danmark. Vi ønsker rigtig god fornøjelse.

Herudover arrangerer Rejsekontoret sommerferie for ca. 110 børn på Vesterledlejren. Første hold rejser afsted mandag den 20. juli - fredag den 31. juli, mens hold nummer to drager afsted i tidsrummet 3. august - 14. august 2015. Vi har selvfølgelig bestilt vidunderligt sommervejr i denne periode.

Vi ønsker alle feriebørn rigtig god fornøjelse!

20150711_3686