Tilmelding til traditionelle ferierejser til Danmark

Selvfølgelig tilbydes der også i år de traditionelle feriebørnsrejser, det vil sige ferieophold i danske værtsfamilier i enten to eller fire uger eller 12 dage på det helt nye Vesterled, Skolehjemmet i Vesterled ved Hvide Sande.

SYDSLESVIG. Tilmeldingsskema findes på hjememsiden www.feriebarn.dk og skal afleveres på barnets skole. Her skriver rejselæreren eller en lærer, der kender barnet godt en udtalelse fra skolen. Derefter sender skolen tilmeldingen til Feriekontoret.

Rejsedatoer for ophold hos ferieværter er: 05. juli - 19. juli, 19. juli - 02. august og 05. juli - 02. august.

Rejsedatoer for Vesterledlejren er: 14. juli - 25. juli og 28. juli - 08. august 2014

I år har feriekontoret udvidet sit tilbud med aktiviteten »hop på toget«.

»Hop på toget«, er tænkt til de danske og sydslesvigske familier, der ønsker at besøge hinanden i sommerferien, men klarer det hele uden Feriekontoret.

- Det synes vi er rigtigt fint. Men vi vil alligevel gerne tilbyde, at I kan tage toget eller bussen med os, siger lederen af feriekontoret, Eberhard von Oettingen.

Tog og busser kører fra og til Flensborg banegård. Den 29. juli og den 13. juli, fra Flensborg til Danmark, den 13. juli og den 27.juli fra Danmark til Flensborg. I transporterne er der ledsagere fra Feriekontoret. Feriekontoret opkræver et administrationsgebyr på 15 euro eller 120 kr. for begge veje. Tilmeldingsformularen findes ligeledes på feriekontorets hjemmeside.

Daniel Dürkop