Afskedsreception helt i Bodil Meyers ånd

Bodil Meyer tog afsked med lederjobbet i børnehave og vuggestue, men bebuder at vende tilbage som heks eller eventyrfigur.

Dkflabodil1

FLENSBORG. Der var ikke fine pindemadder og gæster i fornem habit i vuggestuen Mælkebøtte i Batteriestraße i Flensborg. Tværtimod. Da Skovgade Børnehave og Vuggestuen Mælkebøtten holdt afskedsreception for Bodil Meyer, var det, som om den afgående leder selv havde stået for størstedelen af arrangementet. Forældre og især børnene var i centrum for programmet. De kunne færdes frit omkring, mens der blev holdt taler og spillet et teaterstykke.

Det var nogle af de ansatte fra de to institutioner, der sammen med Bodil Meyer, der som så ofte før var udklædt som en eventyr-figur, opførte en lille forestilling.

- Det har været 40 dejlige år med mange søde kolleger og spændende oplevelser. Der er så mange dejlige minder, jeg tager med mig. Og at så mange forældre er kommet for at sige farvel er overvældende for mig. Lidt vemodigt siger jeg tak og farvel, men glæder mig alligevel til det, der kommer nu, siger hun.

Lovede at kigge forbi

I deres taler kom både kolleger og samarbejdspartnere ind på Bodil Meyers virke. Alle var enige om, at det for Bodil Meyer altid har handlet om børnenes ve og vel. Og det kunne så godt medføre, at man skulle ud i hårde forhandlinger med Bodil Meyer. Men i sidste ende kunne man ofte blive enig.

Når hun nu går på pension, bliver det Solvej Bendorff (Skovgade Børnehave) og Anne Asmussen (Vuggestuen Mælkebøtten), som fremover bliver de nye ledere.

- Men jeg har lovet, at jeg i ny og næ kommer forbi, når de har brug for en heks eller en anden eventyr-figur, siger Bodil Meyer.

Eventyret børnehaveleder er dog forbi siden i fredags.

Marc Peetz