Skolestart torsdag den 6. januar 2022

Kære elever og forældre - godt nytår til jer alle! Det glæder os, at vi i morgen d. 6. januar starter skolerne almindeligt som planlagt.

COLOURBOX29930086
Alle skal vi være med til at sikre den trygge start. Derfor forventer vi, at alle møder op i skole i morgen med en dagfrisk negativ test – testen skal tages i morgen tidlig. Vælger I en selvtest, så er den også tilstrækkelig.
I eftermiddag mødes alle undervisningsministre i Tyskland. Vi har fået stærke signaler fra ministeriet i Kiel om, at der ikke vil komme en beslutning, der omlægger matrikelundervisningen til fjernundervisning i Slesvig-Holsten. Skulle det - mod al forventning - ske, så bliver I kontaktet af jeres skole endnu i aften. Her får I så besked vedr. evt. fjernundervisning.
Karantæne og indrejseerklæring:
For alle jer der har været i udlandet gælder de gældende indrejseregler, der kan findes her: https://www.einreiseanmeldung.de/#/
Mere om karantæne og bestemmelser finder I fx her:
Har I fx. været i Danmark i ferien? 
Hvis ja, så gælder også herat I skal følge de nødvendige forholdsregler som oppe beskrevet. Danmark er pt. et højrisikoområde.
 
Sikkerhed og hygiejnehensyn i næste uge:
Hvordan hverdagen bliver i næste uge ift. testning mm, det får vi mere viden om i løbet af denne uge. Dette  får I så meddelt via skolen.
 
Hvordan bliver undervisningen, når du er i karantæne eller syg?
For alle, der kommer til at starte i karantæne eller er så uheldige, at de er ramt af sygdommen, så vil undervisningen varetages på samme vis, som når man ellers er sygemeldt. Der kan ikke forventes, at skolen omlægger til fjernundervisning for den enkelte. Men skolen vil som altid sørge for kontakt og støtte ift. læring og trivsel. God bedring til dig, skulle du være ramt af Corona.
 
Skolekontoret ønsker jer alle og alle vores medarbejdere en god og sikker skolestart og mest af alt et 2022, der byder på dejlige og lærerige oplevelser sammen på skolerne.