Skyd en bog med din iPad!

Du vil gerne have lidt inspiration til, hvordan du kan få dine elever til at synes, at det at læse er en sjov og spændende aktivitet. Du har lagt mærke til, at den traditionelle boganmeldelse er noget, der ikke vækker alle elevernes begejstring og læselyst.

Sted:
Center for Undervisningsmidler, Stuhrsallee 33, Flensborg
Start:
torsdag 20.3.2014 kl. 15.00
Slut:
tirsdag 15.4.2014 kl. 18.00
 

Skyd En BogSå kom, se og hør hvordan børn og unge på en kreativ og inspirerende måde

  • kan fortælle om bøger, de brænder for,
  • kan overbevise kammerater om, at der findes
  • bøger, der virkelig er værd at læse
  • kan få vækket deres egen og andres læselyst.

Der tilbydes:

Én intro eftermiddag (torsdag 20.03.14 kl. 15-18) med Martin Spenner fra Lommefilm, hvor kursisterne får en gennemgang af iMovie og en introduktion til hvordan man kan fremstille bogtrailere på iPad'en.

Derefter får kursisterne mulighed for i løbet at de næste tre uger at afprøve, det de har lært f.eks. sammen med elever ude på deres skoler.

Efter tre uger (tirsdag 15.04.14 kl. 15-18) mødes alle igen for at vidensdele sammen med Martin Spenner. Derudover vil det være muligt at få svar på spørgsmål, der måtte være dukket op hen ad vejen.

Ud over de to eftermiddage vil der også være mulighed for at kursisterne mødes i en lukket gruppe på Facebook, YouTube eller lign., hvor de kan drøfte problemer og stille spørgsmål i ugerne mellem de to pædagogiske eftermiddage. Når spørgsmål stilles og problemer drøftes i en lukket gruppe på f.eks. Facebook, vil det være muligt for alle deltagere at følge med og på den måde effektiviserer deltagerne deres vidensdeling. N.B. Kursister, der ikke har en iPad, kan låne en iPad i 4 uger. Der er reserveret 25 iPads til kurset på Center for Undervisningsmidler.

Målgruppe: Alle dem, der har interesse i at give den mere traditionelle boganmeldelse et frisk pust og vil hjælpe børn og unge op på læsehesten (igen).

Tilmelding: Senest fredag den 14.03.14 hos Heike Ehlerts på telefon 0461-5047-147 eller via mail