Lyksborg Historisk Værksted

Fra Jernalderen til Vikingetiden - en rejse tilbage i tiden!

Lyksborg Historisk Vaerksted 05Man behøver ikke have historie på skemaet for at få et udbytterigt ophold i Jernalderen. De fleste fag kan indgå i et besøg i Lyksborg Historiske Værksted. Vi har masser af ideer til forberedelsen hjemme på skolen eller i børnehaven.

Lyksborg Historiske Værksted giver rig mulighed for gennem praktisk arbejde at mærke historien og for at sætte sig ind i vores forfædres verden og komme dem nærmere. I vores jernalderlandsby venter der jer mange spændende og unikke oplevelser. Her har I mulighed for at give jeres børn/elever anderledes udfordringer, og her er samarbejde en nødvendighed.

Værkstedet består af et nyt langhus, et grubehus, et ovnskur med to ovne til madlavning og keramikfremstilling, flere brændeskure og et hugge/snittehus. Vi har desuden fire flotte vikingetelte, som op til 24 elever kan sove i.

LHVFor at man kan benytte området, skal man have deltaget i et introduktionskursus, dette er gratis. Find datoerne i kalenderen.

 

 

 • Lyksborg Historisk Værksted

  Om værkstedet

  På Lyksborg Historiske Værksted er der højt til himlen, dybde i fortællingen og oplevelse af vores fortid. Her kan man i eget tempo selv prøve kræfter med vores forfædres gøremål.

   
 • Lyksborg Historisk Værksted 03

  Vores tilbud

  Hvad kan I foretage jer i Lyksborg Historiske Værksted?

   
 • Lyksborg Historisk Vaerksted 04

  Kalender

  Skolebesøg, kurser og aktiviteter.

   
 • 04062012 Stor

  Arkiv

  Lyksborg Historisk Værksted i avisen. Klik på motivet for at læse artiklen.