Licitationer

Her kan du se de aktive licitationer. Find planlagte eller tildelte licitationer via menuen til venstre.

Für eine Übersetzung der Ausschreibungsinhalte bitte das Flaggensymbol aktivieren.

Vis: Alle | VOB | UVgO

Jørgensby Skolen - Tagmodernisering

Ydelse

Energetisk tagmodernisering af fladtaget på Jørgensby Skolen i Flensborg. Ca. 2800m² i alt. Ny isolering, nye ovenlysvinduer.

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeBegrænset udbudSvarfrist20.07.2022 kl. 11.AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.
Teknisk Afdeling
Stuhrsallee 22
Offentliggjort06.07.2022Kontaktsven.mickeleit@skoleforeningen.org

2. byggeafsnit - Vimmersbøl Daginstitution

offentlige licitationer:

• Schadstoffsanierung und Abbrucharbeiten
  • Stahlbeton- Rohbau- und Verblendarbeiten
  • Estricharbeiten
  • Putzarbeiten
  • Außentischlerarbeiten
AftalereglerVOBFremgangsmådeOffentligt udbudSvarfrist19.07.2022 - 23:59 Uhr
Offentliggjortse hjemmeside Flensborg by

Risum DS - Friiserne - 20 jordarbejde

Ydelse

I Risum-Lindholm bliver den forværende skolelederbygning omstruktureret til en udvidelse af skolen og børnehaven. Hovedsaglig bliver der indrettet en center til Friiserne, driven af Friisisk Foriining.

Licitationen til jordarbejde (licitationsdel 20) køres nu med firmaer som blev udpeget på forvejen.

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeBegrænset udbudSvarfrist12.07.2022 - kl. 11.00AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.

Risum DS - Friiserne - 25 råbyggearbejder

Ydelse

Licitationen til råbyggearbejde (licitationsdel 25) køres nu med firmaer som blev udpeget på forvejen.

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeBegrænset udbudSvarfrist15.07.2022 - kl. 10.00AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.

Risum DS - Friiserne - 30 tømrer

Ydelse

Licitationen til tømrerarbejde (licitationsdel 30) køres nu med firmaer som blev udpeget på forvejen.

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeBegrænset udbudSvarfrist14.07.2022 - kl. 10.00AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.