Tildelte licitationer

Disse licitationer er ikke længere åbne for udbud. Du kan se udbudsresuméet op til et halvt år efter tildelingen.

Für eine Übersetzung der Ausschreibungsinhalte bitte das Flaggensymbol aktivieren.

Vis: Alle | VOB | UVgO

Tildelte

Jernved Danske Skole - Tagmodernisering

Ydelse

Energetisk tagmodernisering af fladtaget på Jernved Danske Skole i Dänischenhagen. Ca. 300m² i alt. Ny isolering, nye ovenlysvinduer.

Orderen er tildelt til firma Nissen & Christiansen, Silberstedt

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeBegrænset udbudSvarfrist09.06.2022 kl. 14.AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.
Teknisk Afdeling
Stuhrsallee 22
Offentliggjort06.07.2022Kontaktsven.mickeleit@skoleforeningen.org

2. byggeafsnit - Vimmersbøl Daginstitution

Jordarbejde - Firma ABV, Achtup

AftalereglerVOBFremgangsmådeOffentligt udbud

Ejderskolen - Istandsættelse af cykelparkeringspladser

Begrænset udbud

- Tiefbauarbeiten

Virksomheden Garten Team Nord GmbH, Rendsborg blev bestilt.

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeBegrænset udbudSvarfrist30.06.2022 - kl. 15.00AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.
Teknisk Afdeling
Stuhrsallee 22
24937 Flensburg
Offentliggjort09.06.2022 til en begrænset kreds af tilbudsgivere.KontaktKerstin.Stammer@skoleforeningen.org

Risum DS - Friiserne - 35 varme, vand, sanitær

Ydelse

I Risum-Lindholm bliver den forværende skolelederbygning omstruktureret til en udvidelse af skolen og børnehaven. Hovedsaglig bliver der indrettet en center til Friiserne, driven af Friisisk Foriining.

Licitationen til VVS-arbejde (varme, vand, sanitær - licitationsdel 35) køres nu med firmaer som blev udpeget på forvejen.

Orderen blev tildelt til firma: Olaf Christiansen, Breklum

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeBegrænset udbudSvarfrist29.07.2022 - kl. 10.00AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.
Südergraben 36

Risum børnehave - tagsanering

Ydelse

Licitation af arbejder på taget af Risum børnehave i Risum-Lindholm.

Arbejder består af: Udskiftning af tagdækning, ny folie, ny tagdækning. Desuden skal der isoleres loftet med løs-isolering.

Liciation blev tildelt efter submission til firma: Arnold Johannsen, Risum-Lindholm

AftalereglerVOBFremgangsmådeDirekte tildelingSvarfrist16.08.2022 - kl. 10.00
Offentliggjort13.07.2022KontaktStephen-Ole.Peichl@skoleforeningen.org